UNDERMOLL OBRE UN MERCADET DE NADAL SOLIDARI

276

A partir d’avui, 23 de novembre, l’associació sense ànim de lucre Undermoll obre un Mercadet de Nadal solidari al local situat al carrer Vicenç Buades, número 39, del Port de Pollença.

El primer gest de solidaritat ha estat el de la propietat d’aquest local que ha estat cedit a Undermoll de manera totalment altruista per poder dur-hi a terme aquest Mercadet.

Cada dia, de dilluns a divendres, entre les 10 i les 13 hores del matí i entre les 17 i 19 hores del capvespre, el Mercadet de Nadal d’Undermoll està obert per a qui vulgui comprar.

Des d’Undermoll, demanen que cadascú dugui la seva bossa de casa. Per suposat, cal complir la normativa covid-19 per evitar contagis. Així que és obligat l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic per accedir i, en cas d’acumulació de pesones, es limitarà l’accés.

PUBLICITAT

La recaptació d’aquestes vendes es destinarà íntegrament a les famílies acollides a l’àrea de Serveis Socials. Es tracta de persones que, arran de la crisi econòmica i social derivada de la covid-19, travessen un moment molt crític.

Altres maneres d’ajudar

A més de passar a comprar qualque coseta pel carrer Vicenç Buades, número 39, del Port de Pollença, també es pot ajudar aportant material.

Des d’Undermoll, apunten que, qui tengui llibres, objectes de decoració, roba, roba per a la llar i, fins i tot, algun moble petit, poden dur-los-ho al mateix local del carrer Vicenç Buades, en l’horari d’atenció al públic. És important que aquests objectes estiguin en bon estat.

Per fer aquestes aportacions, de moment, han fixat el 15 de desembre com a data límit. I és que, si tot va bé, la idea és clausurar el Mercadet de Nadal dia 30 de desembre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT