UNA VOLTA PER L’ESTUDI DE NOFRE FUSTER

530

L’artista Nofre Fuster ens ha fet arribar aquest vídeo en què fa una volta pel seu estudi, un indret on aquests dies de confinament passa estones més o menys llargues.

En un d’aquests moments de creació, Nofre explica que “penses en aquests moments dificils i els que vindran per a mi, la familia,els amics…” En aquest sentit, es refereix a què “tenc amics i també família que està a la primera línia d’aquesta crisis; farmacèutics, metges, venedors de queviures, policia, dependentes de supermercats…”

La idea d’enregistrar un vídeo primer “va ser per animar a Martí Cladera, metge a Pollença” diu Nofre qui tot d’una afegeix que “i, per suposat, a tothom, mostrant l’estudi les pintures i, d’una manera més o menys subtil, ficant una mascareta i uns guants”.

El passeig per l’estudi de Nofre Fuster es completa amb “el fons de la música d’una versió orquestrada de Herios de David Bowie, que em semblava adecuada per aquestes persones”. “No ho sé, va ser un arrencada de sentiments, supòs”, conclou l’artista.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT