UNA VETLADA CORAL: MÚSICA I ART PER ADAA AL CONVENT

100

Avui, dissabte 28 de desembre, a les 20 hores, a l’Església del Convent de Pollença, està previst celebrar una atractiva vetlada solidària que s’anuncia amb el nom de Música i Art. Música i Art units per l’amistat tant dels músics com dels artistes que, amb aquesta cita, volen aportar el seu granet d’arena a l’Associació d’Ajuda a l’Acompanyant del Malalt de les illes Balears (ADAA) qui tant ha fet i fa per als malalts pollencins que han de rebre tractament fora de les Illes.

Allò que primer veuran els assistents en entrar a l’Església serà una exposició amb obres dels pintors Joan March (autor del cartell amb què es difon aquest acte benèfic) i Sebastià Llompart, i del fotògraf Llorenç Llobera.

Llavors, hi haurà un entranyable concert a càrrec de les sopranos Maria del Mar Vives i Cèlia Cuellar; els barítons Josep Vives i Gabriel Mas, així com el tenor Álvaro Chávez. Tots ells acompanyats al piano per Déborah Monserrat. Entre altres temes, interpretaran nadales com “Fum, fum, fum”, “Silent night”, “Adeste fideles” o “El cant dels ocells”, àries d’òpera com “Bella siccome un angelo” de Don Pasquale de Donizetti, “Come Paride vezzoso”, “Una furtiva lagrima” de L’Elisir d’Amore de Donizetti, “Hai già vinta la causa” de Le nozze de Figaro de Mozart, “Nessun dorma” de Turandot de Puccini, el “No puede ser” de la sarsuela La tavernera del Puerto de Federico i Guillermo Fernández-Shaw i molts altres clàssics i sentits temes del repertori líric més estimat pel públic.

Tot plegat per un preu de 8 euros per aquells que comprin l’entrada de manera anticipada al Club Pollença, les oficines de turisme de Pollença i del Port, o a Can Cuadrado, i de 10 euros per aquells que comprin l’entrada a taquilla. Els infants menors de 12 anys no pagaran entrada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT