UNA RECEPTA DE FUSIÓ DE JOSEP ANDREU MARTORELL AVUI VESPRE A IB3

608

Avui, 4 d’agost, a les 22:20 a IB3 el cuiner pollencí Josep Andreu Martorell cuinarà un plat de fusió total entre la cuina tailandesa i la mallorquina, un pad thai amb burballes arrissades de Porreres. Ho farà al programa Fred i Calent, conduït pel cuiner Miquel Calent i que compta amb la participació de Natàlia Blanes i la farmacèutica Fanny Pons.

El pad thai és un plat originari de la cuina tailandesa que se se fa amb fideus d’arròs, unes salses típiques com són la salsa de peix, soja, una part dolça i coenta, amb gambes i pollastre i fruits secs. Però la versió que cuinarà Josep Martorell, serà molt més Mediterrània.

A més de la recepta del pollencí, al programa també es cuinarà un deliciós llobarro estil oriental, es faran albercocs confitats amb herba sana, i un cremós de xocolata blanca amb llimona.També cuinaran una recepta de pollastre al curry, fàcil i ràpida el programa acabarà amb una pitera d’ànnera al caliu amb remolatxa i albercocs.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT