UNA PASSA MÉS PER OBTENIR LA LLICÈNCIA D’OBRA A CAN MORATÓ

136

L’Ajuntament de Pollença ha aprovat la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), això és una passa més, perquè Colonya Caixa Pollença pugui obtenir la llicència d’obra per a la rehabilitació de l’antiga fàbrica de catifes de Can Morató. Aquest era l’únic punt de l’ordre del dia de la sessió plenària amb caràcter ordinari que s’ha celebrat a les 8 del matí, d’avui 30 de juny, i que s’ha aprovat amb el vot favorable de tots els partits amb representació a l’ajuntament de Pollença, a excepció de l’edil d’Alternativa per Pollença que s’ha abstès.

A principis de 2020, Colonya Caixa Pollença va anunciar que havia arribat a un acord amb la propietat de Can Morató per convertir-la en seu central de l’entitat.

Després que el Consell de Mallorca, la direcció general de Recursos Hídrics i la direcció general d’Emergències del Govern de les illes Balears hagin donat el vist i plau al canvi d’usos dels terrenys ocupats per aquets edifici catalogat com a Bé d’Interès Cultural (BIC), l’ajuntament de Pollença ha aprovat modificar l’ús d’aquest edifici al PGOU a fi que s’hi puguin dur a terme activitats administratives.

A partir d’ara, per tant, Colonya Caixa Pollença podrà tramitar la llicència d’obres al Consell de Mallorca.

PUBLICITAT

En un comunicat de premsa emès per l’Ajuntament, apunten que el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, està “molt satisfet” amb aquesta aprovació definitiva. I és que “es tracta d’un compromís” “que ara complim amb l’únic objectiu de poder avançar en un projecte que té com a finalitat recuperar un edifici d’alt valor patrimonial”, ha dit Cifre Ochogavia. De fet, “la nova seu de la caixa disposarà, a més d’usos administratius i financers, d’espais per mantenir viva la memòria del que va ser el nostre passat industrial i, molt concretament, Can Morató”, ha explicat el Batle qui ha destacat també que comptarà amb espais dedicats a activitats culturals, educatives i socials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital