UNA NOVA ALTA, DEIXA EN 16 ELS CASOS ACTIUS DE COVID-19 A POLLENÇA

746

A l’espera de rebre les dades des de Son Espases, el Centre de Salut de Pollença informa que avui hi ha hagut una alta. Per tant, ara mateix a Pollença, hi ha 16 casos actius.

Ahir informàvem que hi ha una persona ingressada a UCI en estat greu. De moment, continua a la UCI. Aquesta persona no és la mateixa que va estar hospitalitzada a planta les setmanes anteriors i que podria haver rebut l’alta mèdica ahir mateix.

Agost i covid-19 a Pollença

Coincidint amb el primer dia del mes d’agost, a Pollença, es va detectar el primer cas de covid-19 des que va acabar l’estat d’alarma. Des d’aleshores ençà, els contagis s’han anat repetint de manera que, durant el mes d’agost, s’han detectat fins a 51 casos d’infecció per SAR-CoV2, dels quals 33 ja han rebut l’alta i altres 17 eren actius ahir, darrer dia del mes. D’aquests 17 casos actius, la majoria són asimptomàtics o presenten una simptomatologia lleu. Ara bé, des del divendres 28 d’agost, hi ha una persona de Pollença hospitalizada a la UCI per covid-19.

PUBLICITAT

S’endarrerirà l’inici del curs escolar?

L’escola comença dia 10, en principi. I és que ens trobam en plena escalada d’aquesta segona onada de contagis i per aquest motiu el Sindicat Médic de Balears (Simebal) ha demanat que s’endarrereixi l’inici del curs escolar. El sindicat assenyala que, segons dades del passat divendres, la taxa d’incidència a Espanya és de 189,61 casos per cada 10.000 habitants, mentre que a Balears aquesta xifra puja fins als 249,68 casos per cada 100.000 habitants.

D’altra banda avui el Conseller d’Educació Martí March ha afirmat al Parlament que l’entrada a les aules ja no es pot retardar més. Això fa pensar que el 10 de setembre continua sent la data assenyalada per l’inici del curs escolar.

Info Covid, una línia telefònica per informar sobre el coronavirus

El Servei de Salut de les Illes Balears ha activat una línia telefònica per resoldre dubtes i informar sobre la covid-19. Amb aquesta línia telefònica, es pretén descongestionar les centraletes dels Centres de Salut dels municipis. El telèfon és el 900 100 971 i està actiu entre les 8 h. i les 20 h. Per qualsevol altre dubte mèdic no relacionat amb el coronavirus cal telefonar al PAC de Pollença, al 971 533 041. Des del PAC assenyalen que és important sempre telefonar sempre abans d’assistir al centre, fins i tot en casos d’emergències.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT