UNA MANIFESTACIÓ RECORRERÀ ELS CARRERS DEL PORT DE POLLENÇA PER DEMANAR QUE ES MANTINGUIN ELS PARCS INFANTILS

386
Serà aquest diumenge a partir de les 11,30

L’anunci que la Demarcació de Costes farà retirar els parcs de la platja del Port de Pollença i també els bancs i taules de Llenaire, no ha caigut gens bé a bona part dels habitants del Port de Pollença. Un fet que va quedar patent a aquesta enquesta plantejada per Punt Informatiu. D’altra banda a l’Ajuntament també existeix unanimitat entre tots els partits perquè es mantinguin tots els parcs i la zona recreativa. De fet l’Ajuntament està a l’espera de rebre respostes per unes al·legacions plantejades per evitar precisament aquesta retirada.

Per tot això, un grup de mares del CEIP Port de Pollença ha organitzat una manifestació i demanen que tot el que estigui d’acord en salvar els parcs, s’hi uneixi. La manifestació serà aquest diumenge 7 de febrer a partir de les 11,30 hores. Les mares que organitzen la manifestació han afirmat tenir tots els permisos i destaquen que ha de ser en cotxe i que no es podrà sortir en cap moment del vehicle. De fet, expliquen que no s’hi pot anar ni tan sols en moto, i que de la mateixa organització avisaran a tots els presents que això es respecti. La desfilada de cotxes començarà a Llenaire i es dirigirà per la primera línia cap a la rotonda Enginyer Roca, per després girà cap al carrer Joan XXIII. Després seguirà pels carrers Roger de Flor i Vicenç Buades, per després fer tota la via de circumval·lació fins tornar a Llenaire.

Cal destacar que no només demanen que es mantinguin els parcs dels Tamarells, Albercutx i Llenaire, si no que també exigeixen que es mantinguin totes les tarimes per poder accedir a l’aigua amb cadira de rodes. A més volen que es mantenguin i s’augmentin les taules de la zona recreativa de Llenaire i que s’hi instal·lin banys públics.

Els parcs infantils s’instal·laren ara fa cinc anys, durant l’anterior legislatura, i formaven part del plec de condicions de l’Ajuntament per licitar l’explotació de les platges. Complint amb les condicions exigides, l’Associació de Veïns del Port de Pollença instal·là els parcs, que ara són propietat de l’ajuntament. Ara que l’Ajuntament havia de renovar l’explotació de les platges, va sol·licitar a Costes no només mantenir els parcs, si no ampliar la zona recreativa de Llenaire i posar banys públics de temporada. Costes va denegar aquesta sol·licitud basant-se en un informe negatiu de la Conselleria de Medi Ambient. Per aquest motiu presentaren al·legacions, per a les quals estan esperant una resposta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT