UNA LLIÇÓ MÀGICA I MAGISTRAL

1201

Avui, 15 de febrer, és el Dia Internacional del Càncer Infantil i al Centre d’Educació Infantil i Primària Joan Mas de Pollença han impartit una lliçó màgica i magistral, una lliçó que, a mi personalment i crec que a molts dels nins i nines també, ens ha sacsejat les emocions.
Els infants han cantat i han ballat, han llegit un manifest preciós ple d’esperança i de coratge, i un decàleg que ben bé podria ser un mantra, una oració per repetir cada dia mil vegades. Han complert el lema de “tots som un”. En aquest sentit, el vent i la pluja han volgut que l’acte, que s’havia de fer al pati, quedàs a l’interior de l’escola i ha estat millor, molt millor. El llarg passadís de l’escola Joan Mas ha esdevingut l’artèria per on la vida i el futur bategaven amb força.
Estic segura que els infants, des dels més petits fins als més grans, han assimilat aquesta llìçó màgica i magistral, han après que la vida és viure, fins i tot en l’adversitat, i que el futur és seu i dels seus somnis.

Feia setmanes que, a l’entrada de l’escola, un mural i uns versos anunciaven l’efemèride i una urna convidava a fer donatius per a la causa. En aquest sentit, s’ha de dir que la comunitat educativa del CEIP Joan Mas de Pollença ha recollit 717 euros, una quantitat que donaran íntegrament a Aspanob; una associació entregada als infants malalts de càncer.

Eva Cerdà

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT