UNA JORNADA DE PATINATGE ESPECTACULAR

236
El patinatge va ser protagonista d'aquest cap de setmana passat.

Aprofitant que el Campió d’Eslàlom, Pau Bosch, impartia un curs intensiu per a monitors, l’horabaixa d’aquest dissabte, va fer dues classes i una exhibició. “El resultat va ser espectacular”, assegura la professora del Club pollencí, Marina Espejo.

Pau Bosch introduí els patinadors pollencins a l’eslàlom.

Pau Boshc dedicà els matins de dissabte i de diumenge, 7 i 8 de novembre, a l’intensiu per a monitors. Llavors, Pau Bosch va dedicar el capvespre del dissabte a introduir nins i adults a l’eslàlom. Entre les classes dels infants i dels grans, els Campió d’Espanya d’Eslàlom va tenir temps per fer una exhibició. Això va ser a les 18 hores del dissabte, al mateix Polisportiu Municipal de Pollença.

Degut a la situació sanitària, es va limitar el públic de l’exhibició als participants a la jornada. Això va ser una llàstima, perquè hi havia moltes persones interessades en veure Pau Bosch.

Grans i petits disfrutaren d’aprendre al costat de Pau Bosch.

Pel que fa a les classes d’iniciació a l’eslàlom, varen ser tot un èxit. A més a més, l’exhibició arrodoní la jornada. No debades, “molts d’infants i no tant petits, s’han motivat molt més per a aquest tipus de patinatge”, senyala la professora de patinatge del Club pollencí, Marina Espejo.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT