UNA FAMÍLIA GALLEGA GUANYA UNA SETMANA DE VACANCES A POLLENÇA

598
Vista aèria del cap de Formentor. Foto: Hans Monheim.
La guanyadora del sorteig vol visitar Formentor. Foto: Hans Monheim.

Avui s’ha fet públic el nom dels guanyadors del sorteig d’unes vacances a Pollença convocat per l’Associació d’hotelers, restauradors i comerciants amb el suport de l’ajuntament de Pollença. Es tracta de Mamen Teijido i el seu fill de 15 anys, residents a Galícia, que viatjaran aquest mes d’agost a Pollença, per passar-hi una setmana de vacances.

Segons apunten a través d’un comunicat de premsa els hotelers pollencins, “aquesta família gaudirà de sis nits amb allotjament i berenar a diferents hotels del municipi i sis sopars a restaurants de la zona”.

A la mateixa nota de premsa, conten que, després de saber que havia estat la guanyadora del sorteig, Mamen Teijido va dir: “No me lo podía creer. Nunca me ha tocado nada. Hasta que no llegue a Mallorca no me lo voy a creer del todo”.

Mamen Teijido és de a Corunya, del municipi Ames. Coneix Mallorca, on ha viatjat en cinc ocasions: “La primera cuando terminé mi primer año de carrera. Conozco Mallorca pero no Pollença. Aquí solo he estado una vez tomando un café. Tengo muchas ganas de visitar este lugar, en concreto Formentor, he visto fotos espectaculares” afirma la guanyadora. 

PUBLICITAT

El sorteig

El sorteig s’ha realitzat a través del perfil d’Instagram @visitpollensa. Hi han participat més de 2.100 persones de tot l’estat i s’han rebut més de 7.000 comentaris de seguidors que etiquetaven amics per poder optar al premi. Es va posar en marxa el 12 de juny i el 20 de juliol es va comunicar a la guanyadora.

Amb aquesta iniciativa, els empresaris pollencins han volgut recompensar l’esforç que ha suposat el confinament per a les famílies. “Moltes d’elles no es podran permetre unes vacances enguany per la crisi econòmica que la covid-19 està provocant”, conclou el president de l’Associació d’Hotelers de Pollença, Jaume Salas.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT