UNA ESTRELLA MICHELÍN PER AL RESTAURANT ARGOS DEL PORT DE POLLENÇA

6093


El restaurant Argos del renovat hotel La Goleta del Port de Pollença ha estat distingit amb una estrella Michelín, un dels més prestigiosos segells gastronòmics mundials. Aquesta és la primera vegada que un restaurant del municipi aconsegueix la desitjada estrella de la Guia Michelín, però, a més a més, és de destacar que, amb 31 anys, el xef de l’Argos, Álvaro Salazar, és el cuiner més jove de les illes Balears en obtenir aquesta distinció.

Amb una trajectòria brillant, Salazar ha treballat amb professionals de reconegut prestigi, a restaurants d’alt nivell, alguns dels quals amb estrelles de la prestigiosa Guia Michelín.

A més del restaurant Argos del Port de Pollença, el restaurant d’Adrián Quetglas a Palma també ha entrat a la Guia Michelin de 2017, juntament amb altres 13 restaurants repartits per l’Estat espanyol.

Amb aquestes dues noves estrelles Michelín, ja són deu els restaurant de les illes Balears guardonats per la prestigiosa guia francesa aquest 2017. A més del restaurant Argos del Port de Pollença i del d’Adrián Quetglas, mantenen l’estrella: Andreu Genestra de Capdepera, Es Molí d’en Bon de la Coma, Es Teix de Deià, SimplyFosh de Palma, Es Fum de Palmanova, Jardín del Port d’Alcúdia i Can Dani de Formentera, mentre que Zaranda de Fernando Arellano d’es Capdellà, conserva les dues estrelles.

PUBLICITAT

Després de 48 hores apoteòsiques i amb la ressaca de l’endemà de la Gala en què es lliuraren les estrelles Michelín de 2017, el xef del restaurant Argos de l’hotel La Goleta del Port de Pollença, Álvaro Salazar, ha fet unes declaracions a PUNT iNFORMATIU.

El restaurant Argos està a l’hotel La Goleta, al passeig Saralegui, número 118, del Port de Pollença. El telèfon és 971 865 902.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT