UNA BACINA MOLT MÉS GENEROSA QUE NORMALMENT PER A LA FAMÍLIA ÚBEDA PUERTA

349

El rector de les Parròquies de Pollença, Mossèn Danilo de Urzeda, ha manifestat que “vàrem quedar molt sorpresos i contents, ja que vàrem recollir moltíssim més del normal d’un cap de setmana qualsevol”. O sigui que les bacines de les misses que es varen dir tant a Pollença com al Port els dies 6 i 7 de febrer, foren molt més generoses. I és que la col·lecta anava destinada a la família Úbeda Puerta.

Entre les parròquies de Moll i de Pollença, així com també de l’església de Sant Jordi, on el diumenge s’hi diu missa, “vàrem recollir 2.678,81 euros i els vàrem fer una transferència el dimarts de la setmana passada. A més, els varem fer arribar 120 euros més en mà, ja que hi va haver gent que varen voler contribuir dies després. Esteim molt contents de la bona resposta de la gent i de la seva solidaritat” ha manifestat Mossèn Danilo.

Mercadet d’Undermoll

Aquest diumenge 21 de febrer, entre les 10 i les 14 hores, a la plaça Miquel Capllonch, hi haurà un mercadet de segona mà a benefici de la família úbeda Puerta, organitzat per l’associació Undermoll.

Com altres esdeveniments que ha duit a terme Undermoll, es farà seguint les mesures sanitàries vigients i exigint l’ús de mascareta, el rentat de mans per accedir al recinte i la distància física entre persones.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT