UNA ACTRIU DE “JOC DE TRONS” ES LLANÇA DES DE L’ESTRATOSFERA PER CAURE A FORMENTOR

1661

Fa alguns dies que es pot veure un anunci a la televisió al qual es veu a Nathalie Joanne Emmanuel (Missandei a la sèrie Joc de Trons) caient des de l’estratosfera terrestre fins a capficar-se a les aigües de Formentor i, finalment, conduint per la carretera del Far. El cotxe que condueix és el nou Cupra Formentor, a la venda des del mes de setembre per un mòdic preu 45.000 euros, tot i que acaba de sortir una versió de 30.000.

El Cupra Formentor és el nou cotxe de la sub-marca de SEAT dedicada a cotxes esportius de gama alta. El Formentor concretament és un SUV esportiu que comptarà en diferents motoritzacions. Segons la marca, els dissenyadors s’han inspirat en els penya-segats de Formentor per concebre la seva estètica.

El Cupra Formentor és el nou cotxe oficial del FC Barcelona i ja el més de juliol, quan ja es podia comanar el cotxe, es va estrenar un espot amb el porter de Barça Marc-André Ter Stegen.

Però, l’espot que més ens pot interessar als que vivim al nord de l’illa és aquest que es va gravar l’any passat quan el cotxe, que encara no estava en producció, va fer una sessió de fotos al cap que el va inspirar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital