UN SANT JORDI ESPECIAL, 4

264
Indult a una rosa d'Aina Perelló

I avui, 23 d’abril, dia de Sant Jordi, seguim amb les lectures per fer especial aquest Sant Jordi diferent de 2020.

Ben segur que tots recordam algun Sant Jordi especial, per una raó o per una altra. Però, quan aquest Sant Jordi de 2020 formi part de la memòria, veurem que, entre tots, el vàrem fer entranyable, emotiu, sentit…

Els lectors del dia de Sant Jordi són Miquel Llobera, que llegeix dos poemes d’Eduard Sanahuja: “Home important” i “Capitulació”; Marina Llompart, dos fragments de La passió de Jeanette Whinterson en una traducció de Dolors Udina; Vincent Foillat, un fragment de Seda d’Alessandro Baricco i Joana Serra de Gaieta, “A Mallorca, durant la guerra civil” de Bartomeu Rosselló-Pòrcel.

Ahir, dimecres 22 d’abril, Andreu Aguiló va llegir un fragment de La dificultat del ser de Jacques Cocteau en una traducció d’Antoni Clapés; Antònia Maria Ballester, un fragment de M’agrada Mallorca d’Alexandre Ballester; Biel March, el poema número 7 de la sèrie “Albons de Virgili, albons de Biel March” de Blai Bonet i Caterina Cifre Pasqual, un fragment de Música i pols. Un dietari de Pere Rovira.

PUBLICITAT

Clicau damunt la foto i els podreu veure i escoltar.

Dimart 21 d’abril, Tomeu Cifre “Fus” llegí un fragment de la novel·la Moby Dick de Herman Melville en una traducció de Maria Antònia Oliver; Aina Torres, un fragment de la novel·la Sara i Jeremies de Sebastià Alzamora; Josep A. Cifre, un fragment de la novel·la guanyadora del Premi Guillem Cifre de Colonya de narrativa infantil i juvenil 2008 Bona nit, Júlia de Carles Sala i Vila, i Eva Cerdà, el poema “El déu de la tendresa” de Carles Duarte.

Si els voleu escoltar, pitjau damunt la foto.

I, dilluns 20 d’abril, varen inaugurar aquest Sant Jordi especial amb Miquel Rosselló Xamena dient el poema “Coses” d’Eduard Escoffet; Àngela Alemany llegint un fragment de Matilda de Roald Dahl; Martí X. March Cerdà, un fragment de la novel·la guanyadora del Premi Guillem Cifre de Colonya de narrativa infantil i juvenil de 2019, Corporació d’alienígenes, SA de Lluís Prats, i Francesc Gomila Vicenç, un fragment de la novel·la Els senyors dels anells de John R.R. Tolkien.

Si els voleu escoltar, pitjau damunt la imatge.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT