UN PUNT INFORMATIU ESPECIAL PER VIURE LA PATRONA 2021 AMB CONEIXEMENT

183

Aquesta matinada l’especial Patrona 2021 del Punt Informatiu ha arribat a tots els portals i negocis del municipi. Un número especial que, com és habitual està dividit en dues parts. Per una banda, el PiP regular, amb tota la informació i seccions que cada quinzena es recull al diari. I d’altra, l’especial Patrona, a les pàgines centrals, amb els actes d’aquesta Patrona tan especial, i nombroses reportatges relacionats amb la Patrona d’un gran nombre de col·laboradors.

I per anar fent gola, un pessic del que hi trobareu a aquestes pàgines:

  • Sabeu quina relació hi ha entre les germanes del sagrats cors i la renovació del vestuari dels Moros? Ho explica Pere Salas
  • Sabíeu que l’any 1531, sis galiotes musulmanes desembarcaren a Cala Sant Vicenç i foren completament derrotades pels pollencins? Ho conta na Maria Rosa Albis.
  • Sabíeu que l’escriptora Maria Antonia Salvà va visitar pollença per la Patrona a principis del segle XX i ho va relatar a un llibre? Ho narra na Margalida Cànaves.
  • Sabíeu que escriptors com Cervantes i Góngora anomenen a Dragut a les seves obres? Ho explica Josep Àngel Cifre.

I això només és una petita part de les moltes temàtiques que apareixen a aquest número. Sigui com sigui, aquest és un Punt Informatiu indispensable per viure amb coneixement les festes de la Patrona 2021.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT