UN POQUET DE TOT PER AL PRIMER CAP DE SETMANA DE SETEMBRE

287

Amb temps inestable, el primer cap de setmana de setembre arriba amb poqueta activitat, però variada. Així que, amb aquest un poquet de tot, el primer acte és avui, dissabte 5 de setembre, a les 18 hores, al carrer Sant Domingo de Pollença, on es donarà el sus a la Cursa Solidària de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA), el primer d’un seguit d’actes encaminats a celebrar el Dia Mundial de l’Alzheimer (21 de setembre).
El mateix dissabte, però a les 20’30 hores, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, sempre i quan la pluja ho permeti, el Taller de Teatre dirigit per Carles Pujols representarà quatre fragments de teatre que, amb el genèric Clàssic a l’Estiu, inclou entre altres el breu monòleg eròtic La vegetariana de Guillem d’Efak. I l’entrada és de franc.
Finalment, diumenge 6 de setembre, a les 12 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà una actuació de balls folklòrics amb l’Esbart Eudald Coma de Ribes de Fresser (Girona) i els pollencins d’Aires de la Cala, acompanyats pels alumnes de l’Escoleta d’Aires de la Cala i la música dels Xeremiers Orats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT