UN PiP CARREGAT DE NOTÍCIES

226

Avui, dimecres 8 de juliol, ha sortit un nou PUNT iNFORMATIU, el número 594 corresponent a la primera quinzena del setè mes de 2020.

Entre les notícies recollides a les planes d’aquest quinzenal, destaca el “Crit al cel amb el femer de Plaça”, “Colonya reprèn els moviments per rehabilitar la Fàbrica” i “Ca na Ferrana es convertirà en un passeig ran del torrent de sant Jordi, entre els ponts Romà i de l’Horta”, així com la “Bona acollida dels Concerts de Música desconfinada”.

Concerts de Música Desconfinada avui i divendres

Aquest dimecres 8 de juliol i el proper divendres 10 de juliol, entre les 20 i les 22 hores, a diversos punts de Pollença, el Moll i Sant Vicenç, hi haurà música en directe; una iniciativa de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament que compta amb la col·laboració de l’Associació de Músics de Pollença (AMP).

Avui vespre, a Pollença, a la plaça dels Seglars, hi haurà Julie & Pep Toni, i a davant el restaurant can Mir, Jah Bless. Al Moll, al passeig Anglada Camarasa, devers el Bar 1919, actuarà Jive Jam. I al carrer Cala Clara de Sant Vicenç, hi haurà Disaster Duo.

PUBLICITAT

I divendres, a Pollença, a la plaça de ca les Monnares, hi haurà The Machins; a la plaça de l’Almoina, Dani i Joana, i al Pont Romà, Marta Ferrer. Al Moll, hi haurà De Chamba Na al passeig Anglada Camarasa devers l’Hotel Sis Pins. I, a Sant Vicenç, a l’esplanada de cala Molins, hi haurà Llorenç Mas.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT