Aquest és el vídeo que un grup d’alumnes del Taller Audiovisual del CEIP Costa i Llobera han realitzat per ajudar una companya seva que està superant una complicada malaltia. Després de la primera classe del taller, na Netheb va haver de deixar l’activitat perquè li varen detectant un carcinoma a un dels seus braços. Tot i que el mes de gener va ser sotmesa a una operació en la qual li extirparen el càncer, encara ha de seguir superant quimioteràpia al menys fins a final d’any.

Amb aquest curtmetratge, les alumnes pretenen recaptar doblers per a la seva companya mitjançant els clics dels internautes. Això és possible gràcies a tres empreses Pollencines que han decidit participar de la iniciativa.
Tot el rodatge del vídeo s’ha fet dins una de les aules del CEIP Costa i Llobera amb l’ajuda d’una pantalla verda (croma). La periodista de PUNT iNFORMATIU POLLENÇA Eva Cerdà és l’autora del conte, i la música és de la cantant mallorquina coneguda com la Fada Despistada.

El dijous 25 de juny a les 16.00, al CEIP Costa i Llobera, les alumnes del taller audiovisual presentaran aquest i els altres vídeos que han fet durant el curs. Just després els alumnes del taller de teatre, faran una representació i, finalment, hi haurà berenar per a tots els assistents.

La història completa del vídeo la trobareu a la web del CEIP Costa i Llobera cpcostaillobera.net

gif ANIMADO Volar-e

Artícles relacionats