UN DISSABTE AMB MOLTA ACTIVITAT

427

Avui, dissabte 28 de novembre, hi ha molta i variada activitat programada per fer a Pollença. És aquesta:

I Jornada de Benestar Animal
A partir de les 11 hores, a ca n’Escarrinxo, començarà la I Jornada de Benestar Animal, un esdeveniment creat per un grup de voluntaris amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat d’educar i de cuidar bé els animals de companyia.
En el transcurs d’aquesta I Jornada de Benestar Animal, tres ensinistradors canins, Max González, Xisco Barber i Carlos Usín, parlaran sobre l’educació de cans i respondran a les preguntes que els formulin des del públic. Per la seva banda, el veterinari del Port, Marcos Makowski, parlarà sobre la castració dels moixos, quelcom molt necessari per evitar la proliferació de moixos assilvestrats.
En el transcurs de la I Jornada de Benestar Animal a ca n’Escarrinxo, també hi haurà música, menjar vegetarià, grups d’animació i sessions de fotografia, de la mà de Marta Formes, perquè propietaris i mascotes es puguin fer una instantània creativa. Per suposat, també hi haurà lloc per a altres sorpreses.
Per entrar a ca n’Escarrinxo, s’haurà de pagar un preu simbòlic dos euros a mode de donatiu. Aquesta entrada estarà numerada i aquest nombre servirà per un sorteig de diversos regals que es farà en el transcurs de la Jornada. Pel que fa als doblers recaptats, es distribuirà entre diferents associacions que vetlen per al benestar dels animals com ara el Refugi d’Animals o la Llar d’Animals.

La Tardor als Museus
Demà, dissabte 28 de novembre, entre les 11 i les 13 hores, al Museu de Pollença es farà un taller per a infants d’entre 5 i 12 anys. El taller és gratuït, però calia inscriure’s prèviament a través del telèfon 971531166 o de l’adreça electrònica auxmuseu@ajpollenca.net, tot indicant el nom complet de l’infant i de l’acompanyant (és important destacar que els infants han d’estar acompanyats per un familiar adult), així com un telèfon de contacte). Qui no s’hagi inscrit per avui, té la possibilitat de participar al taller dissabte que ve, dia 5 de desembre, quan entre les 11 i les 13 hores, es tornarà a repetir aquesta activitat que s’engloba dins el programa la Tardor als Museus.
Els infants que participin en aquest taller treballaran sobre el motiu “Pedres, arena”, ja que “Pollença conserva elements arquitectònics únics i particulars arreu del seu territori, des del Pont Romà, passant per les escales del Calvari o el mateix Claustre de Sant Domingo, sense oblidar totes les cases particulars que conserven la història dels seus habitants a cada pedra”, tal i com va apuntar el co-director del Museu de Pollença, Andreu Aguiló. De fet, el taller partirà de la senzillesa d’una pedra, com a element quotidià i simple, però carregat de múltiples significats, i acabarà demostrant com és l’origen de l’arena i la terra que després poden convertir-se en fang per fer ceràmica o pigments per a les talles gòtiques o, fins i tot un mandala… Tots ells elements que formen part del patrimoni únic que conserva el Museu de Pollença.

Taller de Constel•lacions
La psicòloga Maria Cerdà Arrom afereix aquest dissabte 28 de novembre, a les 16 hores, a L’espai per a la ment i el cor – Psicor (carrer Gruat, 2, de Pollença), un nou taller de Constel•lacions Familiars.
El preu del taller és de 25 euros i calia fer una reserva prèvia, a través dels telèfons 971 531 794 o 669878942, o bé del correu electrònic: cerda_arrom@hotmail.com.

PUBLICITAT

Cant a Pollença
Finalment, avui dissabte 28 de novembre, a les 16’30 hores, al Local Social de l’associació de la Tercera Edat de Colonya Pollença, es projectarà el vídeo Cant a Pollença, en el qual s’uneix el treball de tres homes, així que recull imatges de les festes populars i del paisatge de Pollença captades per Fernando Perianes, a través de la trajectòria poètica de Bernat Cifre, a partir d’un guió de Mateu Cerdà.
Cant a Pollença es tornarà projectar diumenge 6 de desembre, a les 17’30 hores, al Local Social de l’Associació de Persones Majors de Pollença – Sa Nostra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT