UN DEMATÍ DE FUM I BOIRA

355

Ni el fum ni la boira ens deixen veure més enllà d’uns pocs metres. Tot i que ens permeten moure en llibertat, no deixen passar els rajos del sol ni preveure què passarà una mica més enllà dels nostres nassos. Però si el fum quasi sempre l’ha generat algú, que prèviament ha fet foc, una boirada com la que aquest matí ha envaït el municipi, és inevitable. De fet, feia molt de temps que el municipi no tenia una albada d’una opacitat blanquinosa com la d’avui. Això ha empès l’exèrcit de lectors que, diàriament, ens envien espectaculars fotografies de la geografia pollencina, a enviar-ne encara més, i encara més espectaculars i excepcionals. Per aquest motiu, a més de l’habitual “Bon dia, Pollença“, compartim aquesta nova col·lecció de postals.

Per una banda, n’hi ha de fetes per damunt de l’immens banc de boira. Imatges que, des de la claredat d’una posició privilegiada, mostren una mar que submergeix bona part del municipi. D’altres, estan fetes des de la profunditat, mostrant els efectes de llum produïts per l’escassa llum que travessa l’espessor.

I el més curiós, pel que ens conten alguns lectors de fora poble, és que sembla que la boira només ha envestit Pollença. Curiós…

Foto: Andreu Salom.
Avui dematí a la rotonda de can Berenguer. Foto: Tolo Vallori.
El Moll dins la boira. Foto: Toni Campomar.
El Puig darrera la boira. Foto: Margalida Cerdà Marquet.
Foto: Pere Llobera
Foto: Margalida Bibiloni
Van desapareixent les muntanyes. Foto: Norma Mario
Foto: Margalida Bibiloni
Foto: Miquel Àngel March
Despertar blau. Foto: Norma Mario
La Gola en gris. Norma Mario
Foto: Joan Serra
Foto: Eva Cerdà
Foto: Gracià Sànchez
Foto: Pilar Torres
El Puig i el gall, avui amb boira. foto: Susana Fernández
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar