UN CAP DE SETMANA D’EXITS INTERNACIONALS PER ALS ESPORTISTES POLLENCINS

287

Després d’unes curtes vacances a PUNT iNFORMATIU POLLENÇA tornam a obrir la redacció per preparar un nou diari amb notícies fresques. Però mentre preparam aquesta publicació en paper que sortirà el 4 de setembre continuam amb les publicacions al digital. I avui encetam aquest nou curs periodístic amb les fites internacionals dels esportistes pollencins.

Bronze per Benavides i Segura al Mundial de Pirgüisme

Foto: RTVE

Per una banda aquest cap de setmana els palistes del Reial Club Nàutic del Port de Pollença Sete Benavides i Antoni Segura han conclòs una espectacular participació al Mundial de piragüisme que s’ha disputat a Szeged (Hongria). El divendres 23, la parella formada pels dos pollencins va aconseguir la medalla de bronze en la categoria C2 500 metres. Els dos canoistes es varen mantenir en els llocs de medalla, durant tota la distancia i tot i que passaren segons per la meitat del recorregut, finalment la parella hongaresa els va superar per només mig segon. Moments després segura va declarar que aquest bronze per ells tenia sabor d’or a causa del gran esforç realitzat per arribar a aquesta final.

L’endemà de la final de C2 200, Benavides va aconseguir entrar en la quarta posició en la final de C1 200. Tan sols 5 dècimes el separaren del podi, ja que va pssar per meta amb un temps de 40.79, mentre que el georgià Zaza Nadiradze aconseguí el bronze amb un temps de 40.24.

Àngels Llobera, 3a a la Matterhorn Ultraks

Però la medalla de Sete i Segura no és la única de caire internacional aconseguid aper pollencins aquest cap de setmana. La corredora de muntanya Àngels Llobera ha aconseguit acabar en tercera posició (tant de les fèmines com de la seva categoria) a la cursa de muntanya Matterhorn Ultraks, que s’ha celebrat a Zermatt (Suïssa). De les diferents modalitats que es podien córrer, Llobera va participar a la Sky (que era puntuable pel circuit Skyrunner series suís). La cursa comptava amb 50 km i 3600 m de desnivell positiu. La pollencina aconseguí acabar va aturar el crono en 7h13’. Després de la cursa Àngels va declar: “estic molt satisfeta amb el resultat, no m’ho esperava. He hagut de lluitar molt perquè l’alçada no m’afavoreix i gran part de la cursa transcorria entre els 2000 i 3000 m”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT