UN CAP DE SETMANA BRUTAL

3217
Instantània del Down Urban de 2014. No diem res, però pot haver alguna sorpresa aquest 2016. Foto Facebook Down Urban Pollença.

A partir de demà, a Pollença, comença un cap de setmana brutal, no se’ns ocorre un qualificatiu més indicat per dir que, en dos dies, hi haurà 5 actes, 5!

Per començar, demà dissabte 10 de setembre, a les 16 hores, hi haurà la III Down Urban Pollença, un espectacular descens en bicicleta de muntanya des del Calvari fins a la plaça Major, amb afegits que obliguen als esportistes a fer piruetes extraordinàries. Durant el matí faran entrenaments i el capvespre (a partir de les 16 hores) començarà la prova. Fet i fet, per això, una bona part del centre històric de Pollença estarà tancat al trànsit rodat amb tot el que això suposa.

Demà mateix, dissabte 10 de setembre, a les 20 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà teatre: la IV edició de Clàssics a l’Estiu, una vetlada de microteatre representant per actors pollencins dirigits artísticament per Carles Pujols i musicalment per Mateu Vila. Per ser exactes, representaran fragments d’Alegria, Criatura indefensa, Institutriu i Esternut, tots del gran Thèkhov i Cuplet xinès de Karl Valentin. Teatre d’alçada i de força psicològica per a una vetlada que tendrà continuïtat a l’Avarador del Port de Pollença (a la plaça Enginyer Roca), on a partir de les 20 hores, començarà Bye Bye Estiu, una festassa per acomiadar la temporada estiuenca amb menjar i beguda d’estils ben diversos, elaborats en magnífiques foodtrucks i bona música per acompanyar, la que posaran en directe grups com Dinamo, Andrés Girald, Marco Paul & Paco Colombàs, Zelisko Banda, Yoyovic i Martc.

 

dissabte

PUBLICITAT

 

La nit no acabarà aquí, ja que la vetlada del dissabte al diumenge, a les 2’45 hores de la matinada de l’11 de setembre, a ca n’Escarrinxo, hi haurà la concentració de pollencins que se sumen a la XXXVIII edició de la Pujada a Lluc a peu des de la part forana. Els pollencins pujaran pel camí vell de Lluc i una vegada allà berenaran convidats per l’organització i participaran als actes programats allà dalt. Posteriorment, baixaran cap a Pollença amb els autobusos que posa l’Ajuntament.

Després d’un dissabte frenètic, el diumenge 11 de setembre, a les 9’30 hores, defora del Convent de Sant Domingo, començaran les proves de la VI Cursa per l’Alzheimer, un matí de curses solidàries amb AFAMA i amb l’Alzheimer.

 

Nueva imagen (1)

 

Cal avançar que el 21 de setembre, Dia Internacional de l’Alzheimer, AFAMA prepara un programa d’activitats per visualitzar la malaltia i la feina que fan tant amb les persones que tenen Alzheimer com amb els familiars i cuidadors.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT