UN ALTRE HIVERN DE REFORMES AL CLUB NÀUTIC DEL PORT DE POLLENÇA

240
A la Fase 2 ja es reconstruïren els pantalans 4, 5 i M2

Si tot va segons el previst, a principis de novembre començaran les obres de la Fase 3 del projecte de renovació del Reial Club Nàutic del Port de Pollença. Aquestes obres, que tindran un termini d’execució de 6 mesos i un pressupost aproximat de 800.000 euros, consistiran en la renovació total dels pantalans 2 i 3. També s’acabarà el pavimentat del passeig de l’escullera i es posarà un formigonat d’entre 20 i 30 cm a la zona del varador. Amb això es donarà per acabada tota l’obra de la part marítima i tindrà un termini d’execució aproximadament 6 mesos.

D’altra banda s’ha començat a elaborar el projecte d’execució per posar una pèrgola a la terrassa del restaurant en substitució de l’actual lona. Aquesta pèrgola i permetrà ajuntar la terrassa i el restaurant i s’espera que estigui feta per a la pròxima temporada.

Un gran projecte a canvi de 35 anys més

Aquestes obres formen part del projecte que el Reial Club Nàutic del Port de Pollença va presentar el 2017 a PortsIB com a condició per poder renovar la concessió de l’explotació per 35 anys més. Amb aquesta nova concessió, el Club Nàutic s’adaptava a la llei de Ports de les Illes Balears del 2005 i es comprometia a executar un projecte de renovació de les instal·lacions que tendria un cost total de 6.981.664 euros. Aquest projecte s’havia de desenvolupar en tres fases els mesos d’hivern entre el 2018 i el 2021.

El construcció del nou edifici de marineria haurà d’esperar

L’obra més important de tot aquest projecte consistia a construir un nou edifici amb planta baixa i planta pis per donar cabuda a les seccions esportives i a marineria, que actualment estan situats en dos edificis més petits. El nou edifici també tindria una torreta d’uns 60 metres quadrats semblant a la que hi ha actualment a l’edifici de marineria.

PUBLICITAT

Aquesta construcció s’havia d’executar en un principi durant aquesta fase 3, però segons Mateu Dupuy, president del RCNPP, cal arribar a un acord amb l’Ajuntament donat que, en un principi hi ha dubtes sobre l’impacte visual que pugui tenir. “No farem feina amb aquest tema fins que no tinguem acabades les altres coses, que són més urgents. Després ens asseurem amb els arquitectes per fer un projecte que sigui satisfactori per tothom i si tot va bé es podrà començar el nou edifici en una Fase 4 a partir de l’octubre-novembre de l’any que ve”, explica Dupuy.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT