DARRER DIA PER VOTAR “LA MEVA DECORACIÓ DE NADAL”

2492

Demà, 31 de desembre acaba el termini per votar quines són les tres millors fotografies del concurs “La meva decoració de Nadal”.

Seleccionant el boto que hi ha a sobre d’aquestes línies podràs accedir al qüestionari per triar les que són per tú les millors imatges de decoració nadalenca. Tan sols n’has de triar tres i només podràs votar una vegada. Per poder votar es necessari tenir el navegador vinculat a un compte de Google, si no li tens et demanara que introdueixis les claus. El que sí que podràs mirar totes les vegades que vulguis és la imatge que va guanyant.

El criteri a l’hora de triar les millors imatges depen de tú. Pots triar les millors fotografies, la decoració que més elements reciclats ha usat, o la imatge més original. Si no veis bé les imatges que voleu votar, les podeu veure totes amb millor qualitat i amb el títol corresponent a AQUEST ENLLAÇ.

La votació estarà oberta entre els dies 25 i 31 de desembre. Després d’aquesta data publicarem qui han estat els guanyadors. Les tres imatges que rebin més vots guanyaran un llibre del Gall Editor. Podran triar entre: “La Cuina del Tradicionari. Un recorrgut pel calendari gastronòmic de Mallorca”,”El Menjar de les Illes” o “Guillem Bestard. Un fotógraf enamorat de l’art”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT