TROBAT AMB VIDA L’EXCURSIONISTA DESAPAREGUT A COVES BLANQUES

1822
El "Cuco" de la Guàrdia Civil ha participat al rescat

L’home de 43 anys que va desaparèixer el divendres horabaixa a la zona de Coves Blanques a Cala Sant Vicenç, ha estat rescatat avui de matí pel Grup de Rescat e Intervenció en Muntanya (GREIM) i l’helicòpter de la Guàrdia Civil «Cuco». Després que la dona de l’excursionista rebés un missatge seu amb les coordenades del lloc on es trobava, s’ha procedit al seu rescat.

L’home, que s’ha trobat amb bon estat però amb símptomes de deshidratació i desorientat, va sortir dissabte horabaixa d’excursió al camí de Coves Blanques. Sembla que la seva intenció era seguir el camí per sobre de les Coves en direcció al Pas dels Pescadors per fotografiar el Castell del Rei. El mateix divendres vespre, amb el sol post, va enviar una algunes fotografies de paisatge a la seva dona. Aquestes va ser les darreres notícies que va tenir d’ell. Per aquest motiu va avisar l’112 i el dissabte matí és va posar en marxa un gran operatiu de recerca.

Sembla que l’home, de nacionalitat estrangera, tenia certa experiència en muntanya i era molt afeccionat a la fotografia. A més, anava ben equipat. Ha estat localitzat a un punt entre Coves Blanques i el Pas dels Pescadors. Encara no han transcendit els motius que varen impedir que tornàs a casa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital