TRETZÈ DIA: DOS NOUS POSITIUS

2383

El municipi registra dos nous positius per coronavirus, després de saber-se els resultats de les proves realitzades als pacients que es derivaren cap a l’Hospital. Un dels dos positius ha quedat ingressat a l’Hospital, mentre que l’altre ha estat enviat a casa amb el protocol d’aïllament propi d’aquests casos.

Amb aquests dos casos, ja són tres els pacients amb coronavirus que han estat atesos pel Centre de Salut de Pollença. És possible que, al municipi, hi hagi més casos que hagin estat atesos a través del 061.

Augmenten les incidències

Ahir, divendres 27 de març, varen augmentar les incidències per incompliment del confinament. Fonts de la Policia Local han informat que varen haver de denunciar nous persones, al Port de Pollença.

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, va confirmar que es va acabar la desinfecció del municipi i que, en funció de la meteorologia, la setmana que ve es repetirà un nou bladeig de les zones urbanes.

PUBLICITAT

Per a la desinfecció del municipi, a hores d’ara, s’han emprat 19.500 litres d’aigua i 525 litres de lleixiu. Hi han participat 22 pagesos i vinaters, així com també 5 jardiners.

Més mostres de solidaritat

Un grup de veïns del municipi juntament amb Protecció Civil han repartit 750 mascaretes d’elaboració casolana, gràcies al material donat per diferents negocis del Port i de Pollença (Trac Digital, Rio de la Plata, Aquamarine centro de estética, Can Xumet, La encruia i Restaurante Villa Verde), així com també diversos particulars. 

Aquest material s’ha repartit entre les Residències de persones majors, la Policia Local i la Guàrdia Civil, així com també comerços particulars: supermercats, benzineres i PAC.

Lliurat aquest material, continuen cosint mascaretes protectores.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT