TRES VESPRES A L’EDÈN AMB LA SETMANA D’ARQUITECTURA I DISSENY DEL CLUB

185

Sigui com sigui, i tengui l’origen que tengui, aquest 2020, tothom ha tengut ganes d’escapar a l’Edèn. Ara els pollencins tenen l’oportunitat de passar-hi tres vespres amb la Setmana d’Arquitectura i Disseny que, cada estiu, organitza el Club Pollença.

Com tantes altres coses, l’organtizació va pensar que aquest estiu seria impossible dur a terme aquestes conferències mig informals, sempre interessantíssimes, per mor de la pandèmia del coronavirus. Amb un canvi d’escenari, habitualment es fan al Saló d’Actes del Club, i moltes ganes de fer possible una nova edició de la Setmana d’Arquitectura i Disseny, així serà.

Els dies 11, 12 i 13 d’agost, a partir de les 20’30 hores, Pollença acollirà la Setmana d’Arquitectura i Disseny del Club. Per garantir el compliment de les mesures sanitàries per fer front a la covid-19, no es farà al Saló d’Actes del Club Pollença, sinó al Pati de l’Ajuntament. Allà, i durant tres dies seguits, cada vespre a les 20’30 hores, professionals de reconegut prestigi com Cris Ballester, Juan Herreros, Peris + Toral, Albert Faus, Maria Sisternas i Alberto Veiga participaran la Setmana d’Arquitectura i Disseny.

Juan Herreros és autor de nombrosos projectes, entre els quals el del nou Museo Munch, a Oslo (Noruega); Albert Faus explicarà la seva apassionant vida a Burkina Faso, on viu i treballa com a arquitecte i Alberto Veiga ha participat en la construcció de la Filharmònica de Szczecin (Polònia). Arquitectes i pensadors compromesos socialment transmetran els seus coneixements i maneres de viure en el transcurs de tres vetlades al Pati de l’Ajuntament, a l’edifici de Monti-Sion, a Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT