TRES POSITIUS I DUES ALTES DE COVID-19

716

Durant el dia d’ahir, 27 d’octubre, al municipi de Pollença, es varen detectar tres nous positius per SARS-CoV-2, segons informa la coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero. Per altra banda, es donaren dues altes, de manera que, el nombre de casos actius ara mateix al municipi és de 5 persones amb coronavirus.

Balanç illes Balears

A data de 27 d’octubre, la conselleria de Salut del Govern de les illes Balears informa que el nombre de casos de SARS-CoV-2 detectats des del mes de març fins ha afectat a 17.708 persones.

Ara mateix, hi ha 2.709 casos actius en el conjunt de les illes Balears dels quals 155 estan hospitalitzats en planta i altres 45, a UCI. Respecte les darreres 24 hores, ahir, es varen donar 25 altes hospitalàries i 130 altes a Atenció Primària, però hi va haver un nou ingrès a UCI i dues defuncions per coronavirus. De fet, des que es va declarar la pandèmia, 366 persones han mort a causa de la malaltia.

Pel que fa a proves PCR, es varen realitzar 2.191 proves PCR de les quals 195 resultaren ser positives, 90 més que el dia anterior, amb la qual cosa la taxa de positivitat és de 8’89 per cent.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT