TRES MONÒLEGS PER A UNA NIT GREGA

198

Les onades d’aquell terrible temporal de 2001 descobriren les restes d’un vaixell grec que havia naufragat a cala Barques fa més de quatre-mil anys. Des de fa un parell mallorquí d’anys, un grup de pollencins, inspirats en aquesta troballa, organitzen un seguit d’activitats culturals i lúdiques. Enguany, però, degut a la pandèmia l’activitat s’ha reduït a tres monòlegs, els que formen Elpis, la dona del nauta, que es posaran en escena avui divendres 27 d’agost, a les 20’30 hores, a l’esplanada de davant l’església de Sant Vicenç. En aquesta Nit d’Estiu, l’organització avança que hi haurà alguna sorpresa, però no avancem esdeveniments.

Maria Ferrer. Foto: Facebook Naufragi grec.
Francesca Coll. Foto: Facebook Naufragi grec.

Les tres actius que donaran vida a Elpis, la dona del nauta són Maria Ferrer, Francesca Coll i Francesca Palou, qui, a més a més, és autora del text i directora de la posada en escena.

Francesca Palou. Foto: Facebook Naufragi grec.

Més enllà d’aquest relat de Palou inspirat en aquell vaixell grec que fa segles naufragà a Sant Vicenç, una quarta dona aportarà bellesa a la vetlada. Es tracta de la ballarina Caterina Tugores que dansarà als interludis.

Caterina Tugores. Foto: Facebook Naufragi grec.

Fet i fet, sense comptar la sorpresa, la vetlada d’aquest divendres 27 d’agost, a Sant Vicenç, augura ser especial. L’entrada és gratuïta, però l’aforament limitat. Encara que fa uns dies, les localitats eren a punt s’exhaureix-se, podeu provar d’aconseguir alguna entrada a través del correu electrònic naufragigrec@gmail.com

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital

També et pot interessar