TRES ESCOLES PARTICIPEN A PEQUE RECICLADORES

264
Aquest és el distintiu de la campanya Peque Recicladores que s'ha enganxat al contenidor de vidre més proper a les escoles que hi participen.

Tres escoles del municipi de Pollença, Centre d’Educació Infantil i Primària Port de Pollença, CEIP Miquel Capllonch i CEIP Costa i Llobera participen a la campanya d’Ecovidrio, Peque Recicladores.

Com que només es compten els alumnes d’Educació Primària, tots tres centres participen en la categoria B, això és d’escoles d’entre 150 i 250 alumnes.

El col·legi guanyador serà aquell que més vidre recicli en relació al nombre d’alumnes matriculats al conjunt de Mallorca. El termini de recollida de vidre va començar dia 19 d’octubre i acabarà el 19 de desembre. El premi consistirà en 1.000 euros per a la compra de material escolar.

Cada centre educatiu, té un contenidor de vidre assignat prop de l’escola. Aquest contenidor es pot identificar, perquè duu un distintiu amb la imatge de la campanya Peque Recicladores i el nom del centre escolar.

PUBLICITAT

El contenidor del CEIP Port de Pollença està al carrer Mestre Albertí, número 1, i el del CEIP Miquel Capllonch a davant l’escola, del Moll. Per la seva banda, el contenidor del CEIP Costa i Llobera està al pàrquing de devora l’escola.

Des dels centres educatius, demanen que, en veure que el contenidor està ple, els evisin per informar al camió que passi a buidar-lo.

100 euros per als Peque Voluntaris

Per altra banda, Ecovidrio també premia les iniciatives dels Peque Voluntaris, això són tot tipus d’iniciatives sorgides per part del professorat, de les AMPAS, dels escolars, etc. que promoguin la difusió i participació en la campanya.

Aquestes iniciatives s’han d’enviar al correu electrònic del centre escolar i les 12 idees més originals, que més abast tinguin i que promoguin el reciclatge de vidre i la participació en la campanya, rebran 100 euros per a material escolar.

Ecovidrio és una entitat sense ànim de lucre que es fa càrrec de gestionar els residus d’envasos de vidre al conjunt de l’Estat i a Mallorca, en particular.

La campanya dels Peque Recicladores a Mallorca compta amb el suport Consell de Mallorca amb l’objectiu d’incentivar el reciclatge de vidre entre els municipis de l’Illa.

L’objectiu de la campanya és sensibilitzar i educar sobre la importància del reciclatge d’envasos de vidre. Per això, s’insistirà en transmetre el valor del reciclatge, mostrar els beneficis ambientals que comporta, impulsar l’hàbit de reciclar els residus i ensenyar que el vidre s’ha de dipositar al contenidor verd.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT