TRES DIES DE FIRA A POLLENÇA

386

Aquest migdia, a la Sala de Plens de l’ajuntament de Pollença, s’ha presentat el cartell amb el qual es difondrà la Fira de 2019, però no el programa amb els actes que donaran cos a una de les fires amb més tradició de Mallorca. En total, hi haurà tres dies de festa: dia 8, 9 i 10 de novembre. Això no obstant, s’ha avançat que, com és costum, la Fira d’Artesania serà el principal atractiu d’aquests dies d’intercanvi i que serà en aquest marc, on es retrà homenatge al fuster artesà i un dels impulsors de la Fira d’Artesania, l’actiu Jaume Cortès “Paco”, traspassat aquest mateix any.

El Firó, dilluns 11 de novembre, quedaran alguns del placers del mercat i a les 14 hores, es clausurarà la Fira d’Artesania.

Tanmateix, però, la Fira de Pollença no és només artesania, sinó que hi ha espai per a moltes coses més com la pagesia, el comerç, els forners, l’esport, l’art i la cultura. De fet, dins el marc de l’Any Bestard, aquest diumenge 3 de novembre, a les 12’30 hores, al Museu de Pollença, s’inaugurarà l’exposició Guillem Bestard. Pintor desconegut, en què es mostrarà una faceta menys coneguda del fotògraf pollencí.

De moment, qui vulgui programar l’agenda pels dies de Fira, haurà d’esperar que s’imprimeixi el programa d’actes, un programa que no es repartirà porta a porta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT