TRENTA-UNÈ DIA: NOU POSITIU PER COVID-19

1281

Ahir, 14 d’abril, trenta-unè dia de confinament, al municipi de Pollença, es va donar un nou positiu per Covid-19. Aquesta persona va quedar ingressada a l’Hospital, on evoluciona bé.

La resta de pollencins afectats per coronavirus, entre ells les dues persones de la Resisència Sènior Pollença del Port, han estat donats d’alta.

Des d’ahir, a més a més, s’ha reactivat l’aplicació de cita prèvia, però amb un funcionament distint. De fet, es tracta d’un nou canal de comunicació amb el Centre de Salut, ja que a través de l’aplicació el pacient s’apunta per fer una consulta i els sanitaris li telefonen.

Al conjunt de les illes Balears, ahir varen repuntar el números de contagis amb 21 nous positius. A més a més, hi va haver una defunció per covid-19. Des que es va iniciar la crisi del coronavirus, a les illes Balears, s’han detectat 1.571 casos, 118 defuncions i 871 altes.

PUBLICITAT

La Policia Local va haver de posar dues sancions per incomplir el confinament. La resta normal.

Per la seva banda, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, va anunciar que demà dijous 16 d’abril, faran una nova tongada de desinfecció.

A més a més, el batle Cifre Ochogavia va recordar que es torna donar el servei de recollida de voluminosos porta a porta. Ara bé, s’ha canviat el sistema, ja que primer s’han d’apuntar i, quan hi ha un nombre determinat de sol·licituds, els avisen del dia que passaran a recollir-los a domicili. Fins abans de la crisi de la covid-19, en el moment de la sol·licitud, es donava el dia i l’hora en què es recolliria el material.

Finalment, avui, hi torna haver junta de seguretat a l’Ajuntament per coordinar-se amb la Policia Local i la Guàrdia Civil.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT