TRENTÈ DIA: MASCARETES PER A UN CONFINAMENT PARCIAL

363

Ahir, 13 d’abril, trentè dia de confinament, el municipi de Pollença va viure una jornada tranquil·la tant al Centre de Salut com als carrers, on la Policia Local no va haver de fer cap denúncia.

Avui, dimarts 14 d’abril, entre les 6’30 i les 8’45 hores, agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, així com també voluntaris de Protecció Civil han repartit 13 mascaretes entre els usuaris del transport públic de Pollença i del Port. En total, el municipi de Pollença disposa de dos milenars de mascaretes per als usuaris del transport públic. Aquestes 2.000 mascaretes formen part de les 200.000 mascaretes que el Govern de les illes Balears destina a aquells que usen el transport públic per anar a treballar aquests dies en què s’ha retornat al confinament parcial, o sigui que una part de la població pot retornar als seus lloc de feina (comerç, construcció, transport, recollida de residus, seguretat i vigilència, i neteja).

Protecció Civil ha repartit prop de 2.000 mascaretes

Protecció Civil de Pollença ha repartit prop de 2.000 mascaretes entre la Policia Local, el Centre de Salut, AFAMA, Residència i comerços tant de Pollença com del Port i, fins i tot, a la Farmàcia de Sant Vicenç. A més a més, n’han lliurat a pollencins que estan en els considerats com a grups de risc.

Aquestes mascaretes són d’elaboració casolana, fetes per un grup de voluntaris coordinats per Stefy Pozo. Per fer-les, han comptat amb el material donat per un tapisser de Polença que els va lliurar dues peces de roba resistent que permet rentar-les i desinfectar-les després de cada ús per tornar-les fer servir.

PUBLICITAT

Dia dolç al Centre de Salut

Ahir, 13 d’abril, al Centre de Salut de Pollença, va ser un dia dolç, ja que Dulces Solidarios i Can Bisquerra els va dur un obsequi per celebrar que ha estat Pasqua. En aquest sentit, la coordinadora del Centre de Salut, Alejandra Valero, en nom de tot el personal vol agrair públicament el detall.

Com aquests dies passats, la d’ahir va ser una jornada tranquil·la a Pollença.

Pel que fa al conjunt de les illes Balears, es produiren 5 defuncions i 16 nous contagis de manera que, amb el que va de crisi, s’han donat 1.550 contagis, 117 defuncions i 862 altes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT