TRENTA-QUATRÈ DIA: APORTACIONS DE L’INSTITUT GUILLEM CIFRE DE COLONYA I DE LA TROPA DEL SOLDÀ

634

Ahir, divendres 17 d’abril, trenta-quatrè dia de confinament va transcendir que l’Institut Guillem Cifre de Colonya de Pollença imprimeixen suports en 3D per pantalles protectores i que la Tropa del Soldà havia fet un donatiu en espècies als Serveis Socials municipals.

Per altra banda, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha anunciat que, durant el dia d’avui, l’exèrcit espanyol realitzarà tasques de vigilància al municipi.

Aquesta matinada, la Policia Local de Pollença ha hagut de posar dues denúncies per incompliment de l’estat d’alarma.

Fabricació de suports a l’IES Guillem Cifre de Colonya

L’IES Guillem Cifre de Colonya ha col·laborat en la fabricació de suports per a pantalles protectores amb l’impressora 3D del centre. Per a la fabricació de cada suport, han invertit una hora i mitja. Posteriorment, aquest material s’ha repartit a personal sanitari.
Des de l’IES Guillem Cifre de Colonya, manifesten estar molt contents de poder col·laborar amb la tasca dels que cada dia atenen als malalts.

PUBLICITAT

Publicada por Ies Guillem Cifre de Colonya en Viernes, 17 de abril de 2020
Vídeo del Facebook de l’IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença.

350 quilos de solidaritat

La Tropa del Soldà juntament amb la botiga Can Bou Ros del Port varen lliurar 350 quilos de patates i taronges als Serveis Socials municipals per a repartir-los entre les famílies de Pollença i del Port que ho passen malament.

Des de la Tropa del Soldà, anuncien que faran un donatiu d’aquesta envergadura una vegada al mes mentre disposin de recursos per fer-ho.

Clinicovery, l’App oficial d’IB-Salut

Al Centre de Salut de Pollença, la jornada es va viure amb tranquil·litat.

Segons les dades aportades pel ministerio de Sanitat, ahir a migdia, s’havien produït 31 positius, 20 altes i 3 defuncions per coronavirus a les illes Balears. Des que es va iniciar la pandèmia, a les illes Balears, s’han registrat 1.668 casos, han mort 124 persones i se n’han recuperat 938.

Des d’ahir, la conselleria de Salut del Govern de les illes Balears ha posat en funcionament una aplicació denominada Clinicovery que permet fer un seguiment de símptomes de la COVID-19, així com també rebre orientacions d’actuació en funció dels símptomes de l’usuari. I és que les respostes seran monitoritzades per professionals sanitaris de les Illes Balears que, en cas de considerar-ho necessari, es posaran en contacte amb l’usuari de l’aplicació.

en cas de ser necessari. Per a poder utilitzar l’App, segueix aquests senzills passos: 

1. Registra’t des de la web https://www.clinicovery.com/covid19/balears

2. En el formulari de registre, completa les teves dades i indica el teu usuari/a (correu electrònic) i una contrasenya. Aquestes seran les teves claus d’accés a l’App.

3. Rebràs un correu electrònic per verificar el teu mail. És important que ho facis per un correcte correcte funcionament.

4. Descarrega gratuïtament l’App des de Google Play o App Store al vostre telèfon i ja podeu començar a fer un seguiment actiu dels vostres símptomes i ajudar a aturar el virus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT