TRANQUIL·LITAT I BONS ALIMENTS PER TANCAR LA CAMPANYA ELECTORAL

179
SONY DSC

Entre mítings, twuits, taules rodones, paperetes, mercats, cossiols i banderetes, han passat quinze dies des d’aquella mitjanit del 17 de maig, quan representants i simpatitzants de les set candidatures que es presenten a les municipals de Pollença penjaren els cartells.

Durant aquests quinze dies, a través dels mitjans convencionals, de les xarxes socials o cara a cara, els partits polítics han explicat les seves idees, bones intencions i projectes per a Pollença, o sigui han parlat sobre els seus programes per a la legislatura 2019-2023.

Però… tot allò que comença, acaba i avui, divendres 24 de maig, s’acaba la campanya electoral per al superdiumenge 26 de maig, en què els pollencins elegiran els representants municipals, insulars, autonòmics i europeus.

Dels set partits polítics que es presenten a les municipals, Alternativa i El Pi s’avançaren i feren els actes centrals de campanya entre el 20 i el 23 de maig. Amb formats distints i amb el programa com a “plat fort”, no hi varen faltar miques. Tanmateix, però, l’esclafit gros serà avui quan Tots per Pollença, Junts Avançam, Unió Mollera Pollencina (UMP), Partit Popular (PP) i Unides Podem han anunciat actes de final de campanya amb soparet inclòs. Com que l’agenda d’actes per aquest cap de setmana electoral és magreta, puntinformatiu.cat ha recollit la informació sobre hora, lloc i “menú” que ofereixen les quatre formacions municipals que tenen pendent tancar la present campanya. Així que, si no teniu un pla millor, podeu sopar de franc; de fet, tan sols no cal que els voteu, us faran ben molt de cas i estaran molt contents de veure-us-hi, per allò de “tota herba fa feix” i l’acte amb gent queda més lluït que amb cadires buides, o sigui que no heu de tenir remordiments. I… si encara no sabeu a qui heu de votar, qui sap si la panxa us acaba de decidir.

PUBLICITAT

Tots per Pollença

A les 20 hores, al Claustre de Sant Domingo, Tots per Pollença convida els pollencins a l’acte-sopar Final de Campanya. No cal avisar, basta anar allà a l’hora indicada. Això sí, si hi anau, heu de dur plat fons (la qual cosa fa pensar amb un arrosset brut o a la marinera, però… no ho podem confirmar), cullera i tassó.

Junts Avançam

A les 20 hores, al bar Sadanar (per raons meteorològiques, han traslladat l’acte que s’havia de fer a la plaça Vella, en aquest local del carrer Convent cantonada Roser Vell), Junts Avançam celebra l’acte final de campanya amb festa, música i sopar per a tots els assistents. En aquest cas, no hi ha menú ni indicis sobre la teca que hi podem trobar.

Unió Mollera Pollencina (UMP)

Amb un cartell bilingüe català – anglès, UMP anuncia l’acte final de campanya per avui divendres 24 de maig, a les 20 hores, a la plaça Miquel Capllonch, però que, finalment i per raons meteorològiques, es farà al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença. En aquest cas, els comensals han de treure tiquet per a la qual cosa poden passar per Electrodomèstics Reus o demanant-los als mateixos membres d’UMP. I, a més a més, també ham de dur plats i coberts (en plural, la qual cosa anuncia que hi haurà menú de dos plats).

Partit Popular (PP)

A les 21 hores, a la plaça de ca les Monnares, l’acte final de campanya del PP acabarà amb una torrada i un refresc per a tothom.

Unides Podem

A les 19’30 hores, als Jardins Joan March, hi haurà l’acte final del campanya d’Unides Podem, que conviden els pollencins a compartir una picada elaborada pels mateixos membres del Cercle Podem i una estona de conversa per intercanviar impressions, sensacions i expectatives.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT