TRÀGIC ACCIDENT A CAN BERENGUER: UN JOVE MORT I UN DE FERIT

613
L'accident ha succeït a la rotonda de Can Berenguer

Un jove pollencí de 26 anys que respon a les inicials D. J. M. M. ha mort en accident de trànsit devers les tres de la matinada d’avui 13 de desembre. L’accident s’ha produït als voltants de la rotonda de can Berenguer.

La víctima circulava amb un altre al·lot que ha sofert ferides de diversa consideració motiu pel qual ha estat traslladat en una UVI mòbil a l’Hospital d’Inca, on en aquests moments es troba ingressat. Segons fonts de la Policia Local de Pollença no es pateix per la seva vida.

Tot i que es desconeixen les causes que han motivat el tràgic accident, tot apunta que el conductor ha perdut el control del Peugeot 206 i ha col·lidit contra un fanal a l’entrada de la rotonda. La col·lisió ha provocat politraumatismes severs i una aturada cardiorespiratòria a la víctima, que sembla ser era qui conduïa el turisme. De fet, els serveis mèdics han intentat reanimar el jove, però no ha estat possible i l’al·lot ha mort allà mateix.

Després de l’accident una brigada de Carreteres del Consell de Mallorca ha netejat les restes de l’accident i una grua s’ha emportat el cotxe sinistrat.

PUBLICITAT

La Guàrdia Civil de Tràfic s’ha fet càrrec de la investigació per tractar d’esbrinar les causes que han motivat l’accident.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT