TOTS I JUNTS EMPATEN, I EL GOVERN QUEDA PENDENT DE PACTES

1384
puntinformatiu

Tots per Pollença i Junts Avançam empaten amb 6 regidors per hom, si bé la candidatura de l’actual batle del municipi, Tomeu Cifre, és la llista més votada amb 2064 vots, mentre que el seu contrincant progressista, Miquel Àngel March aconsegueix 1996 vots, amb la qual cosa el govern del futur ajuntament de Pollença queda pendent de pactes.

Alternativa per Pollença es manté com a tercera força a l’Ajuntament amb dos regidors, els mateixos que el 2011 aconseguí Pepe García, que, en aquests comicis, ha estat rellevat per Marina Llobera. Alternativa ha fet 880 vots.

Al Port de Pollença, els independents del Moll, la Unió Mollera Pollencina (UMP) aguanta els resultats de 2011 i el regidor, un regidor que pot ser clau a l’hora de formar el futur govern pollencí. UMP ha aconseguit 555 vots.

El Pi – Proposta per les Illes és la gran perdedora de la vetlada electoral a Pollença en passar de 5 regidors a un i només 580 vots, mentre que el PP de David Alonso aconseguix un regidor i 479 vots. En aquest sentit, convé recordar que Alonso fou l’únic dels cinc regidors del PP que no va fer costat a Tomeu Cifre en el projecte de Tots per Pollença.

PUBLICITAT

I Gent per Pollença no aconsegueix arribar al 5 per cent dels vots, amb la qual cosa els 203 vots que ha aconsguit a les municipals, no són suficients per aconseguir representació a l’Ajuntament.

Aquestes dades són les recollides pels partits polítics que es presentaven a les municipals de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT