TOTES LES LES ACTIVITATS D’UNES FESTES AMB ENCANT

775

Diumenge 11 d’agost començaran les festes de Sant Vicenç, unes celebracions que s’allargaran tota la setmana.

Diumenge 11 d’agost

A les 19’30 hores, a l’esplanada de cala Molins, hi haurà ball de pagès a càrrec de l’escola i agrupació Aires de la Cala.

I, a les 20’30 hores, a l’Hotel Molins, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica de “Guillem Bestard i la Cala Sant Vicenç”, que es podrà visitar fins a l’1 de setembre.

Dilluns 12 d’agost

A partir de les 18 hores, hi haurà un taller de pintura “Una mar d’heura”, conduït per l’artista Aina Perelló.

PUBLICITAT

Per participar en aquesta activitat, cal formalitzar una inscripció prèvia a través del WhatsApp 651402865. No han de dur material.

Els participants es trobaran a les 18 hores, a l’esplanada de cala Molins, des d’on aniran cap al bosquet de can Botana. A les 20 hores, els artistes amb les seves obres tornaran a cala Molins, on les exposaran.

L’Associació de Veïns de Sant Vicenç oferirà un refrigeri per a tots els participants.

Dimecres 14 d’agost

A les 18 hores, a l’esplanada de cala Molins, hi haurà un taller d’estels per a infants que organitza l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i que conduiran pels monitors del Punt Jove de Pollença. En acabar el taller, l’Associació de Veïns de Sant Vicenç obsequiarà els participants amb un resfresc.

Aquest mateix dia 14 d’agost, hi haurà la Nit de l’Art a partir de les 18 hores, al voltant de l’antiga església de Sant Vicenç: “Dona mediterrània”. Mostra col·lectiva, performace, música, pintura, escultura, fotografia, art audiovisual, il·lustració, art tèxtil, ceràmica, disseny i instal·lacions.

I al mateix temps, cuina damunt rodes.

Dijous 15 d’agost

El dia de la Mare de Déu d’agost, a les 17 hores, l’esplanada de cala Molins serà l’escenari de la Festa de l’Aigua i passa-ho bé amb la festa de l’escuma i amb l’antic camí de Bombers.

Divendres 16 d’agost

A les 20 hores, des de cala Barques, partirà una cercavila amb els gegants i els caparrots de l’Esbart de Sant Jordi. Al so dels Xeremiers Orats, caparrots i gegants recorreran els carrers cala Clara, Temporal i Església.

A les 21 hores, a l’esplanada de l’Església, hi haurà el Trempó & Jazz que, un any més, amenitzaran els Springtime Jazz. El menú inclou trempó, pa, vi, aigua, meló, coca i gelat, i el cost del tiquet serà de 10 euros. Es poden comprar tiquets al Bar Mallorca i a la farmàcia Monserrat de Sant Vicenç. També es poden reservar a través del telèfon 679251447.

Dissabte 17 d’agost

A les 20 hores, a l’esplanada de cala Molins, començarà la cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors pels carrers de Sant Vicenç.

I, a partir de les 21 hores, a l’esplanada de cala Molins, hi haurà una nova edició del Mythical Rock Festival. A més de l’actuació musical de Montenegro, Roulotte i Old Noise, hi haurà food trucks i zona infantil.

Diumenge 18 d’agost

A les 16’30 hores, a l’Hotel Oriola, hi haurà el V Torneig d’Escacs.

A les 21’30 hores, a cala Molins, hi haurà la IX edició de la Nit d’Havanneres que comptarà amb el grup Sac i Ganxo d’Avià (Berguedà) vinguts aposta per actuar a Sant Vicenç i els Arpellots de Mallorca.

A les 24 hores, des del Maressar, els focs artificials a càrrec d’Europlà S.L. clouran els festes de Sant Vicenç de 2019.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT