TOT A PUNT PER A LA PRIMERA TRAIL-NORDIC COVES BLÀNQUES

147

Aquest dissabte 29 de maig tindrà lloc a Cala Sant Vicenç la primera edició del Trail-Nordic Coves Blanques, una cursa de marxa nòrdica (amb bastons) que passarà pels llocs més emblemàtics de Cala Sant Vicenç. Això sí, la cursa no estarà tancada a la circulació, però sí que estarà controlada pel personal voluntari durant l’única part a on el recorregut passa per la carretera, amb molt poc trànsit.

La prova, que forma part de la Copa Balears de marxa nòrdica, es desenvolupa per un itinerari circular d’11,8 km amb un desnivell de 227 metres. Tant la sortida com l’arribada es farà a Cala Molins i el recorregut passarà per Can Botana, el Maressar, Coves Blanques i Cala Carbó.

El preu per apuntar-se a la cursa són 10 euros per a federats i 15 euros per a no federats. El termini per apuntar-se acaba avui 27 de maig a les 23 hores. Les inscripcions es poden fer a la web d’Elitechip. La sortida serà a les 17:30 i a les 20:00 es farà l’entrega de premis.

El Trail-Nordic Coves Blanques està organitzat per Secció de Muntanya, amb la col·laboració de l’associació de l’Ajuntament de Pollença i l’Associació de Veïns de Cala Sant Vicenç,

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT