TORNA LA PROVA DE DESCENS URBÀ MÉS RADICAL

95

Avui, dissabte 1 de juny tindrà lloc la sisena edició de la Down Urban Pollença, la prova de descens urbà més radical de l’illa. El Down Urban Pollença es una cursa de descens en bicicleta de muntanya en la qual els “riders” han de fer el quilòmetre que separa el Calvari de la plaça Major en el mínim temps possible. Tot aquest recorregut és ple de bots, peralts i obstacles que fan la cursa molt més ràpida i espectacular. Enguany aquesta vertiginosa cursa s’ha avançat del mes de setembre al dia 1 de juny. La cursa és puntuable per la Downhill Series Mallorca, la Copa Mallorca de descens i es podrà competir en les modalitats enduro i descens.

Tots els que s’acostin avui a Pollença podran veure ciclistes fent el descens que passa pels carrers Guillem Cerdà Cànaves, Porquer, Creus, Monti-sion, Moro, Ramón i Picó, Temple i acaba a la plaça Major. I és que el matí, entre les 9 i les 13 hores hi ha els entrenaments lliures, mentre que la competició cronometrada començarà a les 16 hores i durarà tota l’horabaixa fins a l’entrega de trofeus i sorteig.

Cal comentar que enguany, seguint la normativa actual de la federació de ciclisme, els corredors sortiran cada 30 segons. A més a més, es faran dues baixades: la primera baixada serà de classificació però la segona serà la que comptabilitzarà pels resultats finals. Aquestes novetats en la normativa faran que la cursa sigui més dinàmica pels corredors i pels espectadors i, a més, es mantindrà la tensió dels corredors fins al final. Una de les novetats d’enguany és que hi haurà cronometratge amb fotocèl·lula.

PUBLICITAT

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT