TONI PERELLÓ PREMIAT A LA MOSTRA DE FOTOGRAFIA DE MUNTANYA 2021

925
Toni Perelló mostra el premi davant la fotografia que presentà.

El fotògraf pollencí Toni Perelló va ser un dels premiats a la Mostra de Fotografia de Muntanya que es va inaugurar ahir, a la Misericòrida de Palma.

Perelló va recollir l’accèssit en la categoria “Reptes a la muntanya” per la fotografia “Camí al cim”, captada per Antoni Perelló a Chamonix (Mer de Glace). “Reptes a la muntanya” és una de les sis categories que premien al concurs.

“Camí al cim” de Toni Perelló va ser una de les imatges premiades.

A més de Perelló, altres pollencins han presentat fotografies que han resultat finalistes: Miquel Cerdà Cifre “Norai” i Francisca Martorell.

Martore està molt satisfeta, perquè “és una exposició de veure. Hi ha fotografies de gran qualitat, fetes amb càmeres bones. La meva està feta amb el mòbil i, ja se sap, quan les amplies, perden qualitat”, ha comentat.

PUBLICITAT
La pollencina Francisca Martorell fora la instantània amb què ha estat finalista als “Premis Fotografia de Muntanya”.
Miquel Cerdà Cifre “Norai” vora la fotografia amb què ha estat finalista dels Premis Fotografia de Muntanya.

Els Premis Fotografia de Muntanya són convocats per la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, i el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

La presentació i lliurament dels premis, que va tenir lloc ahir al pati de la Misericòrdia, va anar a càrrec de la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i el comissari i coordinador de l’exposició, el pollencí Tomeu Tomàs.

Fotografia de Francisca Martorell.

Durant l’acte d’inauguració dels «Premis Fotografia de Muntanya 2021», Busquets va agrair la feina «a tothom que fa possible omplir de cultura, els paisatges i les reivindicacions en els espais expositius de la Misericòrdia», i va reiterar el compromís del departament perquè així pugui seguir essent en un futur.

D’altra banda, el comissari i coordinador de l’exposició, Tomeu Tomàs, va explicar que el jurat va seleccionar 30 fotografies de 21 autors per a l’exposició «Premis Fotografia de Muntanya». A l’edició d’enguany es varen presentar 159 fotografies fetes a Mallorca, Osca, Navarra, Catalunya, Alemanya, Argentina, Àustria, Bulgària, Canadà, Eslovènia, Etiòpia, França, Hawaii, Irlanda, Itàlia, Nepal, Nova Zelanda, Madeira, Marroc, Pakistan, Perú i Veneçuela.

Fotografia de Miquel Cerdà Cifre “Norai”.

L’exposició “Premis Fotografia de Muntanya” es pot visitar fins al 12 de juny, a la tercera planta de les sales d’exposició de la Misericòrdia de Palma.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT