TOMÀS VIBOT PUBLICA EL TERCER VOLUM DE MALLORCA INTERIOR

641

L’investigador Tomàs Vibot publica el tercer volum de Mallorca interior. 15 rutes pel cor illenc summament fàcils, que, per fer-les, tan sols cal dur bon calçat, capell i aigua.

En aquest tercer volum, Tomàs Vibot proposa de bell nou quinze rutes, distribuïdes estratègicament arreu de la geografia illenca per tal que molts de racons en tenguin representació. En general, són fàcils. Per fer-les, basta un mínim de material i ganes de sentir un entorn vitenc i ple de relat.

Amb aquesta col·lecció de rutes pel cor illenc, Vibot aposta per caminar no sols com a obligació de salut o com a activitat esportiva, sinó com a forma activa de conèixer una Mallorca que encara serva genuïnitat.

Tomàs Vibot Railakari és filòleg, escriptor, investigador i promotor cultural. És autor, entre d’altres, dels Les possessions de Mallorca —4 volums—; Cases i posades de Mallorca —2 volums—; Les Pitiüses, per la passa i la mirada; El Comte Mal: entre la història i la llegenda; El Viatge de Juníper Serra; Antoni Despuig i Dameto: príncep de l’Església, príncep de les Arts; La possessió mallorquina; L’art capturat —2 volums—; Les possessions de Campos; Les possessions de Santa Maria; La sobrassada, l’essència del porc, etc. Ha presentat el programa “Un lloc amb història (IB3 TV)”.

PUBLICITAT

Mallorca interior. 15 rutes pel cor illenc. Volum III de Tomàs Vibot és el número 37 de la col·lecció Els Fiters que El Gall Editor dedica a l’assaig. Té 116 pàgines i costa 14 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT