THE SWING CATS TANQUEN AVUI EL CICLE SONS DE NIT A POLLENÇA

107

The Swing Cats seran els encarregats de tancar els concerts d’aquest estiu del cicle Sons de Nit a Pollença. En un principi aquest concert havia de tenir lloc a la plaça de cala Molins, però els rebrot de casos de coronavirus ha obligat a un canvi d’ubicació a un espai que faciliti el control de l’aforament, tan important per garantir les distàncies de seguretat marcades per fer front a la pandèmia.

Igual que ha passat amb la resta de concerts del cicle, les entrades per veure els Swing Cats fa dies que s’han esgotat. I és que enguany l’aforament del Claustre és molt més reduït pel fet que s’ha de mantenir la distància de seguretat entre els grups de seients. A més, les entrades són gratuïtes. El concert començarà a les 21 hores.

The Swing Cats és el quartet de swing del moment i avui vespre interpretarà un repertori que rememora temes clàssics del jazz però en un format acústic. Presentaran el seu nou disc “Used to be Duke”, dedicat a un dels més grans compositors de l’era del swing: Duke Ellington.

El concert de Swing Cats serà el tercer del cicle Sons de Nit que tindrà lloc aquest estiu a Pollença. El primer va ser el de na Maika Makovski el 2 de juliol, seguit pel “Las Migas” el 5 d’agost. Ambdós tingueren lloc també al claustre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT