“THE MALLORCA FILES” INVESTIGA UN CRIM A POLLENÇA

2693

Els expedients Mallorca són oberts. Avui dimecres l’ambiciosa detectiu britànica Miranda Blake i el seu soci alemany Max Winter han passat per un petit mercat a la plaça Vella de Pollença en el transcurs de la investigació d’un assassinat.

En realitat, tot és ficció. Tot i que les fotografies estan fetes avui, no hi ha mercat, ni s’investiga cap assassinat. Es tracta del rodatge de la sèrie britànica de la BBC “The Mallorca Files” que està rodant un episodi de la segona temporada. Durant el matí s’ha muntat un set a la plaça Vella reproduint un petit mercat i l’horabaixa el rodatge es traslladarà al Calvari. Per al rodatge, hi ha una gran nombre d’extres i tècnics al poble, a més de molt de material tècnic amb camions que aparcats a la plaça Major. Tot i això, no s’ha tallat el trànsit a cap carrer i tothom pot accedir a les seves cases o guaitar a presenciar l’enregistrament.

La série, de la qual ja s’han emès 10 episodis de la primera temporada pel canal de BBC One, es pot veure en anglès a la plataforma digital BBC iPlayer. Segons el cap de programació de la BBC, Dan McGolpin, “és una sèrie divertida i plena d’acció que seguirà a dos oficials de policia molt diferents que es troben a Mallorca”. En principi no hi ha previst fer més rodatges al municipi de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT