TERTÚLIA AL CLUB, 1 DE JUNY DE 1959

576
Fotografia cedida per Maria Tomàs.

L’1 de juny de 1959 era un dilluns, un dia com cada dia, una jornada normal i, com a tal, corresponia fer tertúlia al Club Pollença. El Club… sempre el Club!1 Què seria de pollencins i de Pollença sense el Club? No ho vull ni pensar!

Aleshores, fotografies com aquestes a mi, lluny de sensacions melangioses, remeten a la normalitat, una normalitat que dia a dia s’ha forjat entre les parets del Club Pollença. Ai, si aquelles parets parlassin…!

La fotografia és entranyable per moltes raons. D’una banda, per les persones que s’hi poden veure. De dreta a esquerra, al voltant de les taules, hi ha Josep Aguiló “Fantasia”, Bernardí Albertí, Francesc “Fantasia” (fill de Josep), Josep Torrens, Miquel Bisbal (el metge Comes), Ignasi Cànaves “de la Cooperativa”, Pere Tomàs, l’amo en Miquel Cerdà “de can Suau” i Tomeu Cortès “de can Teresa”.

I, de l’altra, l’espai, l’interior del Club que sembla que sempre ha estat com està ara, que gairebé tot és inamovible allà dins i llavors resulta que no, que hi havia una taula al bell mig del hall, que hi havia unes portes just abans de la Sala d’Escacs…
Res, que tot canvia i tot evoluciona, per sort!

PUBLICITAT

Fotografia cedida per Maria Tomàs.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT