TERESETES, INFANTESA, ART, ARBRES…

47

Aquest cap de setmana, si el temps ho permet, hi haurà teresetes, tallers, art… i altres activitats a l’aire lliure que s’afegiran al programa d’acte de la Trobada de Percussió a la qual es va fer esment ahir.

Trobada de percussió

Va començar ahir i durarà tot el cap de setmana. Aquí trobareu tota la infomació

Festival de Teresetes: Pulcinella

El divendres 17 de maig, a les 18 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, la companyia eslovena Teatro Matita representarà Pulcinella; un espectacle basat en situacions còmiques del personatge tradicional italià Pulcinella que no coneix l’autoritat o la por. És una forma de minimalisme de teresetes, en què, primer, la tereseta es crea a partir del no-res, a continuació, cobra vida i immediatament, es troba cara a cara amb un soci amb qui jugar; personatges com el ca, i la mort, però en contrast amb la tradició; la història acaba sense un guanyador.

PUBLICITAT

Pulcinella és un espectacle de teatre d’objectes i tereseta de guant, de 45 minuts de durada, pensat per a un públic familiar a partir de 5 anys. L’idioma d’aquest espectacle és l’espanyol.

Exposició: “Emocions”

Avui, divendres 17 de maig, a les 19’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, s’inaugurarà l’exposició artística “Emocions”, que han preparat un grup d’alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Guillem Cifre de Colonya.

Passejada etnobotànica i arborística

Demà, dissabte 18 de maig, coincidint amb el Dia Internacional de la Fascinació per les plantes, l’associació Cap de Fibló ha programat una passejada per Son Grua en companyia de Catalina Sebastià.

Catalina Sebastià, a través d’unes explicacions dinàmiques, mostrarà un parell mallorquí de plantes silvestres que vegin durant la Passejada.

Les persones que s’han apuntat a aquesta Passejada etnobotànica i arborística es trobaran a les 10 hores, de dissabte 18 de maig, des del Monument. El preu de la Passejada és de 5 euros per als adults i gratuït per als infants.

Per a inscriure’s a aquesta Passejada per Son Grua, heu d’enviar un mail a capdefiblo2016@gmail.com

Xerrada-cafè a la Gola: Maties Rebassa parlarà d’aus del Parc

Aquest dissabte, 18 de maig, a les 15’30 hores, hi haurà una xerrada-cafè al CTO de la Gola, el biòleg i director del Parc Natural de l’Albufera, Maties Rebassa, conversarà sobre les aus del Parc.

Diada artística

Els organitzadors de la segona edició de la Nit de l’Art, que tindrà lloc durant les festes de Cala Sant Vicenç, han creat un concurs per dissenyar la imatge publicitaria (cartell i vídeo) d’aquest esdeveniment. El concurs va dirigit a joves d’entre 12 i 17 anys.

Amb la finalitat de donar eines als joves que vulguin participar del concurs, s’ha organitzat una diada artística el diumenge 18 de maig. Les activitats començaran a les 10 hores a l’antiga residència de Pollença, on es farà un taller de quadern d’artista. Entre les 13 i les 13,30 hi haurà un dinar a càrrec de l’organització a la mateixa residència, i l’horabaixa, entre les 14 i les 18 hores es faran tallers d’art urbà (grafitti) i video en Stop Motion al camp de futbol de Can Escarrintxo. Per a més informació adreçau-vos a l’oficina del Punt Jove, al carrer Jaume Autonell.

Les propostes per participar al concurs de la Nit de l’Art es podran entregar entre els dies 27 de maig i 27 de juny i la persona guanyadora rebrà com a premi una tauleta gràfica Wacom Intuos Pro S. Per a més informació sobre les bases es pot enviar un correu a nitdelartcalasanvicente@gmail.com

Festival de Teresetes: Jai, el mariner

El diumenge 19 de maig, a les 18 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, la companyia Zipit Company posarà en escena Jai, el mariner. Tres comediants que van de port en port contant aventures de mar arriben per narrar la història de Jai, el mariner i el seu viatge cap a l’amor de la bella Marie Claire, l’al·lota del far que eleva els seus sentits amb el seu bell cant. Jai emprendrà un camí llarg i emocionant: balenes gegants, taurons famèlics, micos salvatges, un munt d’aventures que haurà de superar per arribar al seu objectiu. És sorprenent, però, que de vegades allò que cercam és més a prop del que ens pensam.

Jai, el mariner és un espectacle representat amb tereseta de fil, sense text, de 45 minuts de durada, pensat per a un públic familiar amb infants a partir de 3 anys. No hi ha text.
Aquests dos espectacles que arriben a Pollença formen part de 50 actuacions que es faran durant els cinc dies de Festival Internacional de Teresetes. Entre el 14 i el 19 de maig, 16 companyies de renom ompliran Mallorca de propostes de teresetes atractives i noves.

Diada familiar: Activa la Infància

Aquest diumenge, 19 de maig, entre les 10 hores i les 19 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, hi haurà una diada dedicada a la infància amb nombroses activitats dirigides a nins de totes les edats, així com a pares, mares i padrins.
Durant la “Diada familiar Activa la Infància”, hi haurà tallers, xerrades, estands, foodtrucks, jocs, pinta cares, música…

Aquesta activitat és organitzada pel centre educatiu multidisciplinar del Port de Pollença Espai Saba, juntament amb l’Espai Ales de la Pobla i l’Estacia Centre Multidisciplinar d’Alcúdia. També s’ha comptat amb la col·laboració dels ajuntaments de Pollença, sa Pobla i Alcúdia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT