TERESETES A L’HORABAIXA

69
Imatge de l'espectacle de teresetes programat per avui horabaixa al Moll.

Avui diumenge 27 de setembre, a les 19 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, hi haurà un dels espectacles del Festival de Teresetes: Hai, la pescadora de somnis de la companyia Giramàtic.

Per motius tècnics, es va haver de cancel·lar un dels dos espectacles del Festival que s’havien programat al municipi de Pollença, concretament es tractava de l’espectacle Uns nou mesos que s’havia programat per al 26 de setembre, a la Sala d’Actes del Moll.

Hai, la pescadora de somnis de la companyia Giramàtic, reprodueix un conte indígena que narra el navegar de Hai i la seva tribu (el públic) per l’univers de la imaginació, s’estrena a les illes Balears. En un vaixell de cartró, un caragol de mar emet la música de l’oceà. Hai convida el públic a submergir-se en un viatge oníric, a vegades amb gestos, a vegades cantant. Al final, en aquesta aventura, tothom s’allibera.

Els autors de Hai, la pescadora de somnis són Joana Rheim i Miquel Crespí. La teresetera és Joana Rheim i els músics Mario Cortizo, Miquel Crespí i, la mateixa Rheim. El tècnic és Miquel Crespí. Es tracta d’un espectacle que empra la tècnica del teatre d’objectes, visual i màgia. Dura 55 minuts i està especialment pensada per a públic de a partir de 3 anys. Hai, la pescadora de somnis no té text.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT