La Xarxa de Suport Mutu de Pollença fa setmanes que treballa per fer front a la crisi econòmica i social derivada per la pandèmia del coronavirus. Mentre ajudaven a realitzar els tràmits per poder accedir a la renda bàsica i altres, es varen trobar que hi ha alguns pollencins que no tenen cap ingrés ni un i, encara pitjor, poques perspectives d’accedir al mercat laboral tan malmenat també per la covid-19.

Per tot això, si teniu garrovers, no feis comptes collir les garroves i voleu ajudar aquests pollencins, podeu posar-vos en contacte amb la Xarxa de Suport Mutu de Pollença, us explicaran el projecte i us entendreu.

Podeu contactar amb la Xarxa de Suport Mutu de Pollença a través del telèfon 666 703 342 o bé a través del Facebook. Respondran tots els dubtes i preguntes que els plantegeu.

La situació cada vegada se complica més per moltes famílies de Pollença. Enguany, hi ha moltes garroves i, a més a més, van a bon preu. Així i tot, segur que en quedaran als arbres. Per això, si teniu alguns garrovers i no feis comptes collir les garroves, podeu cedir-les a la Xarxa de Suport Mutu per polder ajudar amb feina famílies en situació de necessitat que hi ha a Pollença.

PUBLICITAT

De moment, hi ha dos propietaris que, a canvi que les garroves no quedin al garrover, deixarà que aquestes persones que s’han quedat sense feina puguin anar a collir-les i vendre-les de manera que obtindran uns ingressos que, ara mateix, els fan ben molta falta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT