TEMPS DE MATRÍCULES

341

Avui, dimarts 8 de setembre de 2015, acaba el termini per matricular-se a l’Escola de Música, cosa que poden fer passant per la secretaria de l’Escola de Música, situada al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya de Pollença, entre les 16 i les 20 hores.
L’oferta formativa de l’Escola de Música per al curs 2015/16 inclou estudis de: piano, tècnica vocal, violí i viola, violoncel i contrabaix, guitarra clàssica, flauta travessera, flauta de bec, clarinet, saxòfon, trompeta, trompa, trombó, bombardí i tuba, percussió, bateria, guitarra i baix elèctric, xeremia, flabiol i tamborí, dansa, llaüt i bandúrria, llenguatge musical, grups instrumentals i música de cambra.
Fins a divendres 11 de setembre, és el moments d’inscriure’s a l’Escola Viva; un programa l’objectiu del qual és reforçar els hàbits d’estudi dels alumnes d’Educació Primària i passar-ho bé amb els tallers de millora personal, manualitats, esports, jocs, excursions, visites i altres activitats amb què s’omplen els capvespres.
Les matrícules de l’Escola Viva es fan cada dia entre les 9 i les 15 hores, a les oficines de Serveis Socials, al Centre Cultural Miquel Capllonch, del Port.
Ahir, dilluns dia 7 de setembre, es va obrir la matrícula a l’Escola d’Adults el termini de la qual acaba el 30 de setembre. Per aquest curs 2015/16, l’Escola d’Adults ofereix cursos d’alfabetització, immersions lingüístiques en català i en espanyol, espanyol per a estrangers, diversos nivells d’anglès i d’alemany, informàtica i també cursos de preparació per a les proves d’accés a estudis de grau mitjà i grau superior o universitat. Les classes començaran l’1 d’octubre, al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença, sempre i quan hi hagi un mínim de 10 persones inscrites per curs.
La matrícula s’ha de formalitzar al mateix Centre Cultural Miquel Capllonch del Port, de dilluns a divendres, entre les 10 i les 12 hores del matí, i entre les 17 i les 20 hores del capvespre. Per a més informació, podeu contactar amb els responsables de l’Escola d’Adults a través del telèfon 971866952.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT