LA TEMPORADA DE CINEMA AL CLUB ACABA AMB LA IMPORTANCIA DE LLAMARSE OSCAR WILDE

39

La temporada de cinema al Club Pollença acaba amb la projecció avui vespre, dijous 30 de maig, a les 21 hores, del film La importancia de llarmarse Oscar Wilde.

La importancia de llarmarse Oscar Wilde és una comèdia dramàtica basada en els darrers tres anys de vida de l’escriptor britànic, un dels grans literats del segle XX. Reclòs en un hotel francès amb uns amics, Oscar Wilde decideix travessar Europa, pres d’impulsos contradictòries: anar a veure la seva dona o la seva amant.

Dirigida per Rupert Everett i interpretada per Rupert Everett, Colin Firth, Emily Watson, Tom Wilkinson i Colin Morgan, La importancia de llarmarse Oscar Wilde és un film britànic, que es va estrenar el 26 d’abril de 2019 i dura 104 minuts.

Sobre La importancia de llarmarse Oscar Wilde, Javier Ocaña va escriure a El País: “Una rotunda y artística película de Rupert Everett que la ha escrito, producido y dirigido casi como un proyecto de vida (…) sobre todo, ha logrado una película sobre la humiliación”.

PUBLICITAT

Amb la projecció d’aquest film, el Club Pollença tanca les sessions de cinema fins passat l’estiu, quan es tornarà reprendre l’activitat cinèfila. Aleshores, s’informarà sobre la cartellera de la quinzena. Cal recordar que aquestes sessions de cinema són organitzades pel Club Pollença a través de CineCiutat, motiu pel qual els socis d’aquestes dues entitats tenen descomptes amb el preu de l’entrada, que és de 4 euros per als socis del Club i del Cine-Ciutat, i de 6 euros per als que no són socis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT